| Fizi Themes :: Fórumok :: Segítség ! :: Valaki segítsen |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Themes átalakitása | ||
| Oldal: 1 2 [3] | |
|
Moderátorok: fizi
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Apofisz |
| ||
![]() Regisztrált tag #4256 Üzenetek: 3 | Valószinüleg az agyam kapacitásával van baj. Ezt az egész e107 -et én csak ugy magamtol kezdtem "tanulgatni". Szerintem az ártott meg. Én egyikben sem találok ilyen szavakat. Felraktam a honlapomra a style.css -t és a theme.php -t txt formátumban. Annyit tettem a kiterjesztésüket átneveztem .txt-re. Szeretnélek megkérni léci nézd meg te mit találsz bennük mert én semmit sajna [link] ez a style.css [link] ez pedig a theme.php Már régóta probálgatom ezt összehozni. Az a bajom a játék amivel a honlapom foglalkozik nem létezik hozzá theme. Tudom nem szép dolog de kényszer rávitt hogy kicsit belepiszkáltam a Tiger Salamander theme be. Lenne ugyan más theme aminek a fóruma olyan ami tetszene de annak a meg maga a theme nem tetszik. Sajnos az extra.hu megszünteti ingyenes szolgáltatását. Ugy döntöttem megvásárok egy domain nevet ehhez a játékhoz az viszont megkiván egy normálisan müködö fórumot. Szóval ez miatt lenne fontos. A themet a leendö honlapon megtartanám,ezt már ugy ahogy ismerem. Ha megtennéd nekem, illetve nekünk,hogy megnéznéd és leirnád azt nagyon szépen köszi elöre is. [link] - feltöltöttem magát az egész themet ugyahogy használom ha esetleg szükség lenne rá. Bevallom nem találom amit emlitettél a főoldalon se azt a wiki izét. ------------ Bocsi,hogy itt jegyzek meg egy más jellegü dolgot. probáltam regisztrálni,már többször is, a [link] honlapon de nem érkezik az aktiváló email ráadásnak a Rólunk részben sem jelennek meg az email cimek. Szóval kicsit macerás az a honlap. [ Módosítva 2010. Jan 31. Vas, 23:33 ] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| fizi |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 314 | Itt egy link, ezen elindulhatsz: [link] Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| Apofisz |
| ||
![]() Regisztrált tag #4256 Üzenetek: 3 | Köszi szépen a segítséget.. Kicsit más modszerrel de megoldottam. Kiprobáltam egy csomo themet és a cod2 theme elrendezése megfelelö volt. Izekre szedtem cod2 és tiger salamader themet és összeraktam. Igy most cod2 theme van tiger salamander kinézettel. Sajnos a háttérkép nem mükszi mert ha berakok háttérképet a fórumban szétesik minden de sebaj nem lesz. [ Módosítva 2010. Feb 01. Hét, 14:24 ] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Oldal: 1 2 [3] | |