| Fizi Themes :: Fórumok :: Segítség ! :: Valaki segítsen |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| HELP! | ||
|
Moderátorok: fizi
|
| Szerző | Üzenet | ||
| npeti007 |
| ||
![]() Regisztrált tag #2560 Üzenetek: 2 | Az lenne a kérdésem , hogy hogyan tudom eltüntetni az oldal háttere előti fehér részt ami a menük és az oldal szövege alatt van. Oldalam: [link] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| fizi |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 314 | Itt vannak a hátterek a style.css file-ben:/* content */
#contentLayout { overflow: hidden; width: 1000px; margin: 0 auto; padding: 0; background: #f3f7ef; }
#leftMenu { float: left; width: 210px; margin: 10px; padding: 0; text-align: left; background: #f3f7ef; }
#news { float:left; width: 540px; margin: 20px 0; padding: 0; text-align: left; background: #f3f7ef; }
#rightMenu { float: left; width: 210px; margin: 10px; padding: 0; text-align: left; background: #f3f7ef; }
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| Morpheus |
| ||
![]() Regisztrált tag #443 Üzenetek: 33 | valaki nekem azt árulja el nekem h. mivel érdemes át desingelni az oldalt mert találtam 1 jó karácsonyi témát de az 1 gyik e107 tes a christmas-gift sablonnálhogylehet két sáv részt modositani a méretüket a2 függöleges résznél középüt mert modositottam a képet és a hátta mögött van az új sáv rész meg felül ahol vana header fáj a sablonba hogy lehet alá bigyesztenni 1 menüsávot + ahoz képet Kép na én 1 ilyent akkarok meg tervezni magamnak a képek minden meg van [ Módosítva 2009. Dec 21. Hét, 08:40 ] | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| Morpheus |
| ||
![]() Regisztrált tag #443 Üzenetek: 33 | meg jó lenne szin kodok is! | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| fizi |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 314 | Sajnos ezt csak manuálisan tudod megszerkeszteni és vmilyen grafikai programmal átdesignelni. Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| Morpheus |
| ||
![]() Regisztrált tag #443 Üzenetek: 33 | akkor a szürke menü sáv részt h. lehet más legyen a háttere? a jobb oldal sávba | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| fizi |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #1 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 314 | Ha figyelmesen megnézed a style.css file-t, egyértelműen látszik:#leftMenu { width: 209px; background:#f0f0f0; text-align:left; }
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel. | ||
| Vissza az elejére |
| ||
| Morpheus |
| ||
![]() Regisztrált tag #443 Üzenetek: 33 | fizi hallod tudsz segiteni az e107 avatár résznél hogy lehet modositani a usersettings.php hogy legyen 1 lenyilo része ahol látja a 3 könyvtárt amibe vannak a képek? | ||
| Vissza az elejére |
| ||